header4

2015. december 14-én az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetsége rendezte meg karácsonyi összejövetelét a civil szervezeti képviselők számára, melynek a K11 Művészeti és Kulturális Központ adott otthont. 

 

Az ünnepség előtt az Erzsébetvárosi Civil Szervezetek Szövetségének jelenleg is futó, a Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott képzéssorozatának előadása került megrendezésre délután 5 órai kezdettel, melyre a civil képviselők előzetesen regisztrálhattak. Az előadás „A projektmenedzsment alapjai” címet viselte, és olyan témákat ölelt fel, mint a projektmenedzsment fontos alapfogalmai, kezdeti lépések, ütemezés. Délceg Zitát, a Stratégiai Fejlesztési Központ Kft. vezető projektmenedzserét kértük fel az előadás megtartására, aki az előbb felsorolt témákat főként gyakorlati szempontból közelítette meg. Az előadás utáni beszélgetések alkalmával a résztvevők hasznosnak érezték az itt megszerzett tudást. A képzésen résztvevők ajándékként mappát, jegyzetfüzetet és pendrive-ot vehettek át.

Gogescu László, a Szövetség elnökségi tagjának köszöntője után az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakiskola és Szakközépiskola diákjainak műsora jelentette karácsonyi összejövetelünk kezdetét. A diákok verseikkel, énekeikkel hozták közelebb a karácsonyi hangulatot a résztvevők számára.

A civil szervezeti képviselők részére megtartott vacsora előtt Benedek Zsolt, a Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság elnöke mondta el karácsonyi gondolatait, és adta át a 2015. évi Erzsébetváros Civil Szervezet díjat a Kultunio – Budapest Multikulturális Negyede Alapítvány kuratóriumi elnökének, Landwehr Klárának, aki a kerületben végzett munkásságával érdemelte ki a díjat.

Erdős Szabolcs, az Együtt Európáért Alapítvány alapítója beszédében visszaemlékezett a 2015. évben elért sikerekre, felhívva a figyelmet a szervezetek összefogásának fontosságára.

A vacsora 19 órakor vette kezdetét. A svédasztalra került fogások között a majdnem ötven résztvevő többek között sütőtöklevest és töltött káposztát kóstolhatott meg. A jó hangulatban telt este is bizonyítja, hogy szükség van ilyen alkalmakra, amikor a civil szervezeti képviselők kötetlen hangulatban oszthatják meg egymással gondolataikat, ötleteiket, mindemellett lehetőségük volt az önkormányzatot képviselő tisztségviselőkkel is kötetlenül beszélgetni.

Köszönjük minden civil szervezet munkáját, reméljük, jövőre is hasonló összefogással, fontos dolgokat tudunk elérni kerületünkben!

nea-01 logoemberi-eroforrasok-miniszteriuma 20120711104132 84emet logo szines

 

DSC 1759

DSC 1768

DSC 1789

DSC 1795

DSC 1798

DSC 1806

DSC 1810

DSC 1813

DSC 1818

IMG 5807

IMG 5821