Tagszervezetünk a KultUnio - Budapest Multikulturális Negyede Alapítvány ötletére és szervezésében létrejött Budapest Első Esti Piaca. 2014. október 30-tól, minden csütörtökön 13 és 21 óra között várják az érdeklődőket.

piac 4

Termelői piac, kézműves, és helyi termékek vására, élő zene, gasztronómiai különlegességek, kóstolók, interaktív programok az egész család számára!

Október 30-tól új kezdeményezés indul útjára Budapest belvárosában. Ettől kezdve minden csütörtökön 13 és 21 óra között termelői és kézműves piac várja a hazai és külföldi érdeklődőket, akik a különleges termékek vásárlása mellett kóstolhatnak és falatozhatnak is a helyszínen.

Lesznek házi finomságok, ajándéknak való csecsebecsék, de a hétvégi ebédhez való hozzávalók is megtalálhatók lesznek az árusok pultjainál. Mindezt a gasztro-élményt élő zenével teszik teljessé a szervezők. Jó hír a későn kelőknek vagy a sokáig dolgozóknak, hogy ez a piac rendhagyó módon nem a hajnali órákban, hanem délután egészen az esti órákig tart majd nyitva, így egy könnyed esti programnak is beillik a barátokkal, családdal a csütörtöki hétköznapokba.
A hűvös idő közeledtével a szervezők a változékony időjárásra is felkészültek, hiszen a helyszín, a Central Passage teljesen fedett.

Reméljük Önt és családját is vendégül láthatjuk!

KultUnio Alapítvány

piac 1